Hobby & Meer

Onze grootste hobby is koken en dat doen wij graag samen met familie, vrienden en kennissen. Want zeg nou zelf, er is toch niets leuker dan met zijn allen de keuken in te gaan om een maaltijd te maken en deze samen te nuttigen? Zoals wij steeds vaker zeggen, eten verbind mensen en brengt gezelligheid in je huis en in je leven. Daarnaast is koken ontspannen en vooral niet moeilijk. Met enige creativiteit zet je in een handomdraai de lekkerste maaltijden op tafel en door het gebruik van kruiden en specerijen breng je telkens een nieuwe wereldkeuken in huis. Daarom hebben wij ook deze kookblog gemaakt in de hoop dat wij een stimulans kunnen zijn en zo mensen aanzetten om ook de keuken in te gaan en de geweldige wereld van het koken te ontdekken. Wij wensen jullie veel plezier het het bezoek aan onze site!

Gezelligheid in de keuken
Een nieuwsgierige gast
Samen aan tafel

Sinds 2018 zetten wij ons in als vrijwilliger voor een aantal kookcaf√©’s waarin we koken met mensen met een beperking. Wij waren al een tijdje op zoek om onze hobby meer invulling te geven zodat wij dit met anderen konden delen buiten alleen maar familie en vrienden. Toen wij een oproep zagen van Tom In De Buurt die kookvrijwilligers zocht, behoeften wij niet lang na te denken om ons aan te melden. Omdat dit zeer leuk maar vooral dankbaar werk is, zeiden we al gauw ja tegen een tweede groep die ook vrijwilligers zocht. Het plezier wat je er aan beleeft is echt enorm en vooral de dankbaarheid die je terug krijgt is fantastisch. Dit is dan ook onze drijfveer om iedereen aan te sporen om ook maar iets van vrijwilligerswerk te gaan doen. En zo ontstond ook het idee om kooklessen te geven voor mensen die wat minder handig zijn in de keuken. Wil je hier meer over weten? Kijk dan eens op rajafoods.nl

Het Kookcafé
Samen koken
Surinaamse bami gemaakt

Het is nooit onze bedoeling geweest om van onze hobby ons werk te maken. Maar soms lopen dingen anders dan gedacht en ontkom je er niet meer aan je toch bedrijfsmatig aan te bieden. Omdat wij onze hobby en liefde voor eten zo graag met iedereen delen, zijn wij in korte tijd best wel bekend geraakt. Natuurlijk is dit fijn, want zo bereiken wij nog meer mensen die we kunnen aansteken met het kookvirus.

En zo komt er toch een nieuwe stap in ons leven. We hebben besloten om onze hobby verder uit te breiden en deze kleinschalig bij u aan te bieden. Dat gaan we doen onder de naam Rajafoods. Maar waarom kleinschalig? Omdat wij beide gewoon een fulltime job hebben waaraan wij veel plezier beleven en deze niet willen opgeven. Daarnaast willen wij het gewoon ook hobbymatig houden zodat wij zelf onze tijd kunnen inplannen en wanneer het ons even niet uitkomt gewoon nee kunnen zeggen. Maar zoals aan het begin van ons verhaal gezegd, weet je natuurlijk nooit hoe dit zich verder gaat ontplooien dus wie weet maken we weer een nieuwe sprong.

Wilt u meer weten over Rajafoods? Dan nodigen wij u van harte uit om onze website eens te bezoeken en zo te ontdekken of wij iets voor u kunnen betekenen. kijk op rajafoods.nl voor meer info!

(de website is op dit moment nog in opbouwfase dus nog niet alles is zichtbaar. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een van onze diensten, stuur dan een mail aan rajafoodsnederland@gmail.com)

Reacties zijn gesloten.